Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd


Weber Grillrooster 47cm

Weber...

 
Prijs: € 26.24

Op zoek naar een nieuw grillrooster voor je houtskoolbarbecue? Dit is een verchroomd grillrooster waarmee je het oude rooster vervangt.

Ga naar de winkel
Campingaz Party Grill 200

Campingaz Party...

Van: € 89.99
Voor: € 69.99

Ook niet mis hoor, deze Party Grill 200. Op het wokken na is hij net zo multifunctioneel als z'n broertje, de 400. Dus koken, bakken, grillen en zelfs plancha is allemaal...

Ga naar de winkel
Weber Elevation Spiesen

Weber Elevation...

 
Prijs: € 24.99

Op zoek naar een extra set spiesen voor een verticaal systeemrek? Die heeft Weber! Deze 4 spiesen zijn van roestvrijstaal.

Ga naar de winkel
Weber Ribrack

Weber Ribrack

 
Prijs: € 20.99

Plaats je spareribs op het roestvrijstalen Ribbetjesrek van Weber. Op deze manier gaar je het vlees gelijkmatig. Het rek is geschikt voor houtskoolbarbecues van 47 cm en voor gas-...

Ga naar de winkel
Weber Smokey Joe Carry Bag

Weber Smokey Joe...

 
Prijs: € 41.99

Vervoer of berg je Smokey Joe barbecue op in de praktische en sterke Smokey Joe beschermtas van Weber. Misschien voor een gezellige grillsessie in het park?

Ga naar de winkel
Weber Gourmet Grillrooster

Weber Gourmet...

Van: € 62.99
Voor: € 59.99

Een flexibele set voor je houtskoolbarbecue: het 2-delige Weber Gourmet BBQ Grillrooster. De roosters passen precies op je Weber barbecue.

Ga naar de winkel
Weber Bakplaat Q 1000 Series

Weber Bakplaat Q...

 
Prijs: € 52.49

Maak je barbecue compleet met de Weber Bakplaat voor Q 1000-serie. Deze gietijzeren bakplaat is 2cm dik en geeft de hitte goed door. Voor een geleidelijke verwarming van heel veel...

Ga naar de winkel
Weber Barbecue-handschoen

Weber Barbecue...

 
Prijs: € 15.74

Veilig barbecue├źn begint met het dragen van de Weber want, waaant die beschermt je hand en onderarm tegen de hitte van de barbecue en opspattend vet.

Ga naar de winkel