Zoeken
Vergelijken
Veilig
Vertrouwd
Met een Cast Iron gietijzeren grillpan kun je vlees, vis en groente perfect grillen. Bij een echte chefkok kan een gietijzeren pan niet ontbreken! Een gietijzeren grillpan heeft namelijk vele voordelen. Zo heeft een gietijzeren grillpan een optimale warmte verdeling en houdt het zijn warmte extra lang vast. De pannen zijn geschikt op iedere warmtebron, zelfs inductie en de oven. Gietijzer heeft in het begin nog geen anti-aanbaklaag, want deze laag moet je zelf creƫren door olie op hoge temperaturen te laten hechten aan het gietijzer. Na ieder gebruik wordt deze anti-aanbaklaag steeds beter. Na gebruik kun je de pan afwassen met water een zachte spons, en wanneer de pan echt een flinke schoonmaakbeurt nodig heeft kun je wat zeep gebruiken. Nadat je de pan schoon gemaakt hebt raden wij aan om wat olie uit te smeren over de gehele oppervlakte van de pan. Zo kan je pan niet gaan roesten en blijft de anti-aanbaklaag goed bruikbaar. Een gietijzeren grillpan is broos en kan absoluut niet tegen vallen. En pas op met grote temperatuursverschillen, laat een gietijzeren pan langzaam opwarmen en afkoelen. Deze gietijzeren grillpan van Cast Iron is voorzien van twee tuitjes waardoor kookvocht of saus makkelijk afgegoten kan worden. De grillpan is voorzien van ribbels die ervoor zorgen dat er een directe afvoer is van overmatig vet en olie.
Deze barbecue grillplaat bestaat uit 2 delen. Is je grillrooster niet netjes meer? Met...
Meer informatieMet barbecue kokosbriketten heb je veel minder briketten nodig om te grillen. Twijfel je...
Meer informatieBarbecue houtskool verbrandt sneller dan briketten. Ga je voor houtskool of briketten?...
Meer informatieMet de BBQ worstenklem is het eenvoudig om worsten aan beide kanten egaal te garen....
Meer informatieDeze half open barbecue is voorzien van een rooster die verstelbaar is in drie...
Meer informatie